Bridge

Bridge

Het hoekje van de bridgespelers. Hier vindt u onze geselecteerde artikelen voor het bridgen, kaartspellen voor duplicate, speeltafels met opklapbare poten, biedboxen,.. U vindt ook bridge softwares.

Voor advies, aarzel niet om ons te bellen op n° 02 649 39 97 (Buitenlands: 0032 2  649.39.97) 

Bridge There are 171 products.

Subcategories

 • Bridgemateriaal

  Biedboxen, boards, mapjes tafelbladen, kaartkleden, hulpmiddelen en gadgets

 • Bridge boeken

  Een knap verzameling boeken voor alle niveau's. Vanaf de bekende Majeure 5e van Lebel -die meervoudige uitgaven kent- tot de weldoordachtste boeken en langsheen de S.E.L.F. methode: Biedsysteem van de Franstalige Bond van België. Biedmemo's die veel succes hebben bij beginners... maar ook bij diegenen die het even kwijt zijn. 

 • speelkaarten en duosets

  We hebben de kwaliteit van onze kaartspellen bevoorrecht. Een goede kaartspel zal altijd langer duren dan een goedkopere kaartspel. Een bridge kenner zal er altijd rekening mee houden.

  Ervaring toont aan dat een goede bridge kaartspel uiteindelijk minder kost omdat zijn duurzaamheid veel hoger is dan de middelmatige kaartspel. We spreken hier over een levensduur die tot 10 maal van die van een basis kaart is. Zoals mijn oma zei: "Ik ben niet rijk genoeg om goedkoop te kopen."

  De duoboxen van 2kaartspellen kennen menigvuldigen thema's. Er zijn duosets voor elke smaak en zelfs voor de verzamelaars van speciale edities.

 • Software

  Bridgesoftwares kennen twee categoriëen: bijschavings- en perfectioneringmiddel   en   softwares om te spelen.

  De cursusprogramma wisselwerkt met een basisdata terwijl het speelprogramma werkt op basis van algoritmen. Die is nu op een genoeg hoog niveau om de bridgspelers te interesseren. Zijn biedingsysteem biedconventies zijn nu veel beter ontwikkeld (meer dan 100 conventies mogelijk in de laatste) et het kaartspel heeft voor velen een benijdenswaardig niveau bereikt.

per page
Showing 1 - 16 of 171 items
Showing 1 - 16 of 171 items