BRIDGE, TAROT & KAARTEN

BRIDGE, TAROT & KAARTEN There are 226 products.

Subcategories

 • Bridge

  Het hoekje van de bridgespelers. Hier vindt u onze geselecteerde artikelen voor het bridgen, kaartspellen voor duplicate, speeltafels met opklapbare poten, biedboxen,.. U vindt ook bridge softwares.

  Voor advies, aarzel niet om ons te bellen op n° 02 649 39 97 (Buitenlands: 0032 2  649.39.97) 

 • Speelkaarten

  Men kan twee belangrijke formaten onderscheiden bij kaarten: het bridgeformaat (Franse standaard) en meergekend de pokerformaat (Amerikaanse standaard). De meeste hieronderaan gepresenteerde modellen zijn Amerikaans - dus, bij gebrek aan details, op pokerformaat. De volgende kritische keuze is natuurlijk het materiaal - economisch karton maar weinig duurzaam, of kostbare en onverwoestbare plastiek (Kem)...

 • Tarot kaartspellen

  Klassieker of fantasie: met zijn groot formaat, 78 kaarten - en vooral zijn 22 figuurkaarten - is de tarot een kaart deck die zich goed stemt voor originele geïllustreerde spellen. Spijtig genoeg, de franse exlusiviteit voor zijn uitreiking reduceert helaas de diversiteit van de illustraties.

 • Tarot waarzegkaarten

  Als u tarot voor serieuze voorspelling wilt gebruiken (ook niet te serieus natuurlijk...). Worden hier echte tarot spelkaarten voorgesteld, o.a. 78 kaarten versplitst onder 22 grote aracana's en 56 kleine aracana's. Het franse standaard is de tarot van marseille, die men vermoedt is op onze kusten geland in de 18de eeuw (oorspronkelijk van Italië), maar pas op: Het afwezigheid van explicite symbolen op de kleine aracana's maakt zijn lezing moeilijk. De angelsaksen gebruiken vaak verschillende versies van Waite, gemakkelijker om te begrijpen - maar zijn stijl en symboliek van beginde-eeuw kunnen een franse publiek afstoten. Enkele andere moderne uitwerking bestaan ook, aan u om te kiezen. Eindelijk, heel de collectie Scarabeo lijst een infinitieve (of bijna) varïeteit van afbeeldingen, vanaf de weergave van ouderwetse tarot's (Visconti, Mantegna, ...) tot de "schone kunsten" tarot, en via fantaisistische thema's (vampiers, heksen, elfen,...).

 • Orakel- en waarzegkaarten

  Als u wilt kaartleggen, maar schrikt van de complexiteit van de tarot - of gewoon iets anders wilt proberen - zitten hier enkelen alternative middelen waarmee u kunt werken. Van klassiekers (Belline, Eteilla, Lenormand..) tot meer recente ontwerpen.

 • Boeken kaartspellen &...

  Fleur je avonden op met nieuwe spellen: Belote, Tarot, Canasta, Whist, Rami, Gin Rami en nog meer die je in onderstaande boeken kan bevinden.

 • Verzamelkaarten

  Het spelkaart heeft altijd de verbeelding geprikkeld van de makers... en van de verzamelaars. Vanaf reproductie van oude spellen tot moderne afgeleide produkten, hier zullen verzamelaars hun geluk vinden.  Let wel op: Sommige kaartspellen hebben de totaliteit van hun kaarten geïllustreerd, anderen enkel de figuren...

per page
Showing 1 - 16 of 226 items
Showing 1 - 16 of 226 items