PUZZLES & BRAINBREKERS

PUZZLES & BRAINBREKERS

Twee categorieën waarvan het hand liggende gemeenschappelijk punt is te behoren tot de grote familie van de eenzame pleziertjes... Deze categorieën zijn nogmaals in vier subgroepen onderverdeeld: de klassieke puzzles ( tussen 1.000 en 18.000 stukken); humoristische puzzles van de bekende Haye (500 à 8.000 stukken) - we wouden niet Velasquez met ...

Twee categorieën waarvan het hand liggende gemeenschappelijk punt is te behoren tot de grote familie van de eenzame pleziertjes... Deze categorieën zijn nogmaals in vier subgroepen onderverdeeld: de klassieke puzzles ( tussen 1.000 en 18.000 stukken); humoristische puzzles van de bekende Haye (500 à 8.000 stukken) - we wouden niet Velasquez met Mordillo verwarren...; de "speciale" puzzles (en soms zéér speciaal) voor diegenen die de klassieke puzzles wat beu zijn; en uiteindelijk, houten puzzles. Deze worden gescheiden van de anderen voor de goede reden dat ze maar weinig gelijkenissen tonen met de kartonnen puzzles. Als u niet overtuigd bent, test er maar eentje uit... Brainbrekers worden onder drie subcategorieën verdeeld volgens hun stof - zeer aangename klassificatie doordat het zogezegde materiaal waarvan het gemaakt is ook vaak het mecanisme van de puzzle bepaalt.

More

PUZZLES & BRAINBREKERS There are 375 products.

Subcategories

 • Rubik's en kubussen

  Twee grote families: De Rubik familie (de beroemde kubus en zijn ruime afdalingen) en de Rush Hour familie (afgeleid van zijn voorvader de rode ezel). M'en draait of glijdt, verzamel kleuren of haal de rode auto er uit. Allesins wordt u hiermee gek in minder tijd dat u nodig hebt om het luidop te zeggen. Kom aan, om u wat te ontspannen, een klein "zot spelletje": het is makelijk, verzamel negen stukken karton in een vierkant om een coherent motief te vormen...

 • Metalen hersenbrekers

  Ze zijn meestal gekenmerkt door hun klein aantal stukken (meestal twee...) die hen des te zenuwslopend maken. Maar als u de oplossing niet vindt dienen ze perfect als boekensteun.

 • Houten hersenbrekers...

  De klassieke denkspel om te demonteren (en opnieuw monteren) maar ook de meervoudige varianten van de chinese ringen (een touw, een ring en een paar stukken hout: gelieve de ring te ontwarden), geheime dozen en (halverwege tussen puzzle en trickbox), tangrams.

 • Houten Puzzels

  Ahh, de beroemde houten puzzles... Wie er nooit eentje in handen heeft gehad kent de echte vreugde niet - en moeilijkheid - van de puzzles. Nauwkeurige snijwerk en passende stukken maken het monteren moeilijk - maar het opgeloste puzzle offer een eindprodukt zo veel mooier dan een kartonnen puzzle.

  Twee gamma's worden hier voorgesteld:  De engelse Wentworth die mogen beschouwd worden als de standaard puzzles, met klassieke problemen, ideaal voor beginners. Voor de gealerteerde spelers, richt u keuze naar de Michèle Wilson puzzles:  klein stukken, originele snijwerk en afwisselnde motieven.

 • Kunst Puzzels

  Dit zijn klassieke puzzles uit karton. U hebt voor alle maten, alle smaken, ... Maar wees niet te lustig.

 • Boeken over puzzels en...
per page
Showing 1 - 16 of 375 items
Showing 1 - 16 of 375 items